Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Habbo

1,338 vierasta Et ole kirjautunut sisään.

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai luo oma hahmo.

Avataksesi Habbo-kukkarosi kirjaudu sisään

Nähdäksesi klubitietosi kirjaudu sisään

Mainos: Habbo Clubin jäsenenä saat hienoja etuja ja oikeuksia.

Habbo Club

Indica vierailulla Habbossa 19.7. klo 15.00

Indica vierailulla Habbossa 19.7. klo 15.00 [11.7.2007]

Tule tapaamaan torstaina Indican Jonsua, Jennyä ja Lauraa Habbon Star Loungeen!

Jonsu (laulu, kitara ja viulu), Heini (basso, laulu), Sirkku (koskettimet, laulu), Jenny (kitara) ja Laura -(rummut)

Indican säveltäjä-sanoittaja-solisti Jonsu aloitti säveltämisen jo 6-vuotiaana säveltämällä kahden tahdin "sinfonioita". Myöhemmin Jonsu meni Minijousiin viulistiksi ja tapasi tulevan Indican basistin, silloisen sellistin, Heinin. 14-vuotiaana tytöt alkoivat kiinnostua rock-musiikista, koska se tuntui kiehtovalta vaihtoehdolta. Toisten bändien keikoilla hyvin viihtyvät tytöt haaveilivat vielä joskus itsekin pääsevänsä kipuamaan lavalle ja esittämään omaa musiikkiaan. Haave omasta bändistä toteutui kun Jonsu ja Heini löysivät kaveripiiristään samanhenkisiä soittajia, bändin nimeksi tuli Profiili. Pohjois-Helsingin Bändikoulussa keväällä 2001 aloittaneen bändin ura jäi kuitenkin lyhyeksi, kun Jonsun ja Heinin bändikaverit lähtivät kesällä vaihto-oppilaiksi ulkomaille. Heini ja Jonsu eivät kuitenkaan jääneet suremaan vanhaa bändiään vaan päättivät perustaa heti uuden. Siihen pyydettiin kosketinsoittajaksi Jonsun koulukaveri Sirkku, jolla oli myös vahva klassisen musiikin tausta. Kitaristiksi valittiin koko ikänsä musiikkia harrastanut ja esiintymistä rakastava Jenny ja rumpaliksi Laura, varsinainen musiikin monitaituri. INDICA oli syntynyt!!!

Säveltäjä-sanoittaja Jonsu mainitsee suurimpana inspiraationa musiikkiinsa sadut ja elokuvamusiikin, erityisesti kauhuelokuvat. Jonsulle tärkeintä ja kiehtovinta on luoda vahvoja sadunomaisia mielikuvitukseen vaikuttavia melodioita ja sointumaailmoja. Hänen mielestä onnistuneen biisin tehtävä on kuljettaa kuulija arjesta tarinoiden maailmaan tai luoda hieman taianomaista tunnelmaa.

Lähde: www.indica.fi

Tule tapaamaan Indican Jonsua, Jennyä ja Lauraa Habbon Star Loungeen 19.7. noin klo 15.00. Star Lounge avataan vähän ennen vierailua.
Mainos


Mainos