Habbo

1,340 vierasta Et ole kirjautunut sisään.

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai luo oma hahmo.

Avataksesi Habbo-kukkarosi kirjaudu sisään

Nähdäksesi klubitietosi kirjaudu sisään

Mainos: Habbo Clubin jäsenenä saat hienoja etuja ja oikeuksia.

Habbo Club

Oletko uusi? » Tavarat
Tavarat

Habbo-kolikot

Habbo-kolikot on hotellin oma maksuvaluutta. Niillä voit ostaa huonekaluja, Habbo Clubia ja vaikka oman lemmikin,

Tutustu Habbo-kolikoiden ostotapoihin

Habbo-lemmikit

Onko sinulla vielä omaa Habbo-lemmikkiä?

Lue lisää lemmikeistä

Habbo Club

Habbo Club on maksullinen on klubi aktiivisille Habboille, jotka haluavat saada käyttöönsä enemmän hienoja etuja ja erilaisia oikeuksia.


Tutustu Habbo Clubiin

Tavarat

Erilaiset Habbo-tavarat (eli kamat) ovat osa monipuolista habboilua. Voit sisustaa niillä omia huoneitasi, luoda erilaisia pelejä, vaihdella, antaa lahjaksi tai vaikka kerätä omia kokoelmia.

Miten voi saada huonekaluja?

Huonekalut ovat maksullisia. Jotta voit ostaa huonekaluja, sinulla tulee olla Habbo-kolikoita. Kun sinulla on kolikoita, voit ostaa tavaroita hotellin sisältä löytyvästä katalogista.

Klikkaamalla katalogin kuvaa ruudun alareunassa, pääset selaisemaan katalogia ja ostamaan sieltä tavaroita.
 
Voiko palauttaa ostamansa huonekalut?

Et voi palauttaa ostamiasi huonekaluja tai muuttaa niitä takaisin kolikoiksi. Voit kuitenkin vaihtaa ne kivempiin tavaroihin toisen kävijämme kanssa täysin turvallisesti Vaihtomaatilla jossakin hotellin monista vaihtoloista.

Miten voi saada ___? Sitä ei löydy katalogista
!

Voit monesti nähdä toisten huoneissa sellaisia tavaroita, joita et löydä katalogista. Kaikki tavaramme eivät ole aina myynnissä samaan aikaan.

Osa tavaroistamme on myynnissä vain kausittaisesti (esim. joulutavarat). Osa niistä on harvinaisia keräilytavaroita, joita myymme harvoin ja lyhyitä aikoja.

Osan harvinaisista tavaroista voi saada vain palkinnoksi osallistumalla hotellin järjestämään kilpailuun (esim. Kirjoituskone).

Voiko tehdä omia huonekaluja?

Omien huonekalujen tekeminen ei ole mahdollista. Voit kuitenkin lähettää meille omat huonekaluideasi Habbo Help Toolilla kehitysideana. Jos ideasi on hyvä, otamme sen tekemisen harkintaamme.Mainos


Mainos