Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Habbo

1,338 vierasta Et ole kirjautunut sisään.

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai luo oma hahmo.

Avataksesi Habbo-kukkarosi kirjaudu sisään

Nähdäksesi klubitietosi kirjaudu sisään

Mainos: Habbo Clubin jäsenenä saat hienoja etuja ja oikeuksia.

Habbo Club

Tuki » Tiedote vanhemmalle
Tiedote vanhemmalle

Tiedote vanhemmalle

Hyvä huoltaja!

Tämä viesti on vahvistus lapsenne rekisteröitymisestä Habbo Hotel -peliin (http://www.habbo.fi). Palvelussamme pyydetään kaikkia alle 15-vuotiaita käyttäjiä antamaan rekisteröitymisen yhteydessä huoltajansa sähköpostiosoite, jotta voimme tiedottaa lapsen rekisteröitymisestä vanhemmille. Palveluumme ilmoitettua sähköpostiosoitetta ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin tähän kertaluontoiseen ilmoitukseen.

Mikä Habbo on?

Habbo Hotel on Internetissä oleva virtuaalinen hotelli, jossa nuoret voivat tavata ystäviään, pelata pelejä, viettää aikaa ja chattaillä. Jokaisella kävijällä on oma pieni hahmonsa, jonka avulla hotellissa liikutaan ja jutellaan. Habbo on kuin tietokonepeli, mutta kaikkien pelin hahmojen takana on oikea ihminen.

Kenelle Habbo on tarkoitettu?

Habbo on suunnattu yli 13-vuotiaille suomalaisille nuorille. Suosittelemme, että käytte yhdessä lastenne kanssa pelin säännöt ja turvallisuusohjeet läpi ja seuraatte aktiivisesti lapsenne pelaamista ja Internetin käyttöä yleensä.

Tutustu vanhempien oppaaseemme >>
Tutustu pelin sääntöihin >>
Tutustu Habbon käyttöehtoihin >>

Maksaako Habbo Hotelissa käyminen?

Hotelliin rekisteröityminen, siellä liikkuminen ja chattaileminen on ilmaista – moni pelaaja käy Habbossa täysin ilmaiseksi. Veloitamme joistakin peliin sisältyvistä palveluista, kuten pelipoleteista ja oman huoneen sisustamisesta sekä Habbo Club -jäsenyydestä.

Klubi, tavarat ja poletit maksetaan Habbo-kolikoilla, joka on hotellimme oma "valuutta". Kolikkoja voi ostaa Nordean, Osuuspankin ja Sampon verkkomaksuilla sekä Visa- ja Mastercard-luottokorteilla. R-kioskeilla ja Tiimareissa myydään Habbo Hotelin omia prepaid-kortteja, jonka ostamalla saat käyttöösi Habbo-kolikoita. Kolikoita voi myös ostaa matkapuhelimella, jolle on kuitenkin säädetty 10 euron viikkolimiitti.

Lisätietoa maksutavoista >>

Onko henkilötiedot turvassa Habbossa?

Meillä on erittäin tarkka yksityisyyden suoja emmekä jaa nuoren antamia tietoja kenenkään ulkopuolisen tahon kesken. Käyttöehtomme ja Habbon säännöt kieltävät henkilötietojen utelun ja jakamisen hotellissamme. Kaikki kommunikointi on täysin anonyymiä: edes sähköpostiosoite ei näy muille pelaajille. Rekisteriselosteestamme ilmenee kaikki tieto, mitä pelin käyttäjiltä kerätään.

Rekisteriseloste >>

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta nettisivuiltamme tai puhelimitse numerosta 010 656 7170 (ark. klo 13-16).

Kysyttyjä kysymyksiä
Ota yhteyttä

Terveisin Habbo Hotelin Henkilökunta

Palvelun tarjoaja:
Sulake Suomi Oy

Mainos


Mainos