Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Habbo

1,338 vierasta Et ole kirjautunut sisään.

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai luo oma hahmo.

Avataksesi Habbo-kukkarosi kirjaudu sisään

Nähdäksesi klubitietosi kirjaudu sisään

Mainos: Habbo Clubin jäsenenä saat hienoja etuja ja oikeuksia.

Habbo Club

Tuki » Suojele salasanaasi!
Suojele salasanaasi!

Suojele salasanaasi! [31.5.2007]

Huijaussivustot, joilla lupaillaan ilmaisia tavaroita, HC-jäsenyyttä jne. ovat valitettavan yleisiä. Vielä ikävämpää on, että edelleen löytyy paljon habboja, jotka eivät ymmärrä, että tällaisten sivustojen ainoa tarkoitus on varastaa toisten käyttäjien hahmot.

Habbo-hahmosi salasanaa tarvitset ainoastaan Habboon kirjautumisen yhteydessä, joka aina tapahtuu osoitteen www.habbo.fi kautta. Useille huijaussivuille on kopioitu kuvia Habbon oikeilta sivuilta ja tämän takia ne saattavat muistuttaa ulkonäöltään Habboa.

Jos annat salasanasi jollekin tai kirjoitat sen väärälle sivulle, on mahdollisuutena, että joku muu käyttää Habbo-hahmoasi ja vie esimerkiksi kaiken Habbo-omaisuutesi huijarin omalle hahmolle. Jos salasana pääsee vääriin käsiin, ei Habbo voi ottaa vastuuta seurauksista.

Jotkut huijarit yrittävät saada toisia kertomaan Habbossa hahmon salasanan pyytämällä toista kirjoittamaan salasanan tekstikenttään ja painamaan tämän jälkeen Ctrl ja m -näppäimiä. Kyseessä on huijaus, jonka seurauksena salasanasi päätyy normaalina puheena Habboon ja kuka tahansa sen näkevä voi kirjautua hahmollesi.

Älä kerro salasanaasi missään tilanteessa kenellekkään! Älä edes parhaimmalle ystävällesi. Salasana on aina henkilökohtainen. Älä myöskään muuta salasanaasi joksikin toiseksi muiden pyynnöstä. Habbon henkilökunta ei tule missään tilanteessa sitä sinulta kysymään. Jos joku muuta väittää, on kyseessä todennäköisesti joku työntekijäksi tekeytyvä huijari.

Millainen on hyvä salasana?

* vaikea arvata - älä missään nimessä käytä nimeäsi salasanana!
* vähintään kuusi merkkiä pitkä
* sisältää vähintään yhden ison kirjaimen, yhden pienen kirjaimen ja yhden numeron
* VAIN ja AINOASTAAN sinun tiedossasi!

Lue lisää huijaussivuista ja kuinka tunnistat ne viattomien fanisivujen seasta

Artikkelin kirjoitti Seitikki
Mainos


Mainos