Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Habbo

1,340 vierasta Et ole kirjautunut sisään.

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai luo oma hahmo.

Avataksesi Habbo-kukkarosi kirjaudu sisään

Nähdäksesi klubitietosi kirjaudu sisään

Mainos: Habbo Clubin jäsenenä saat hienoja etuja ja oikeuksia.

Habbo Club

Ryhmät » Ohjeita
Ohjeita

Perusta oma ryhmä

Kirjaudu sisään.
Perusta oma ryhmä, anna sille nimi ja kuvaus.
Tee ryhmälle oma ryhmätunnus.
Pyydä kavereitasi liittymään siihen.

Ryhmän perustaminen maksaa 10 kolikkoa.

Liity ryhmään

Kirjaudu sisään
Selaile ryhmähakemistoa
Klikkaa ryhmän nimeä
Liity ryhmään!

Huomio!

Hotellin henkilökunta pidättää oikeuden muokata ryhmien nimiä, kuvauksia ja sivuja.


Habbo-ryhmät: Ohjeet

Mitä ryhmät ovat?

Perustamalla tai liittymällä ryhmään voit jakaa toisten Habbojen kanssa yhteisen ryhmäsivun ja saada hahmosi tietoihin ryhmätunnuksen. Habbo-ryhmien avulla voit löytää uusia ystäviä ja lujittaa nykyisiä kaverisuhteitasi.

Miten perustan oman ryhmän?

Voit perustaa oman ryhmän klikkaamalla tällä sivulla olevaa "Perusta oma ryhmä" -nappia. Ryhmän perustaminen maksaa 10 Habbo-kolikkoa. Tekemällä oman ryhmän sinusta tulee sen Perustaja.

Voit valita, onko ryhmä kaikille avoin, rajoitettu tai suljettu. Jos ryhmä on kaikille avoin, kuka tahansa voi liittyä siihen.

Jos ryhmäsi on rajoitettu, päätät itse, kuka siihen voi liittyä hyväksyllä tai hylkäämällä liittymispyynnöt. Jos teet ryhmästä suljetun, kukaan ei voi liittyä siihen.

Miten ryhmään voi liittyä?

Voit liittyä ryhmään klikkaamalla heidän sivullaan "Liity"-nappia. Jos ryhmä on avoin kaikille Habboille, liityt ryhmään automaattisesti. Jos on kyse rajoitetusta ryhmästä, ryhmän perustaja hyväksyy tai hylkää liittymispyyntösi. Suljettuun ryhmään et voi liittyä lainkaan.

Miten ryhmästä voi erota?

Voit erota ryhmästä menemällä ryhmän sivulle ja klikkaamalla "Eroa ryhmästä" -nappia. Jos olet laittanut ryhmän sivulle Habbo Home -tarvikkeitasi, ne siirtyvät eroamisen jälkeen takaisin hahmosi tarvikevalikkoon.

Jos olet ryhmän Perustaja, et voi erota ryhmästä. Voit kuitenkin poistaa koko ryhmän.

Miten teen jostakin ryhmästä oman suosikkiryhmäni?

Jos kuulut useampaan ryhmään, voit tehdä jostakin niistä suosikkiryhmäsi menemällä omalle Habbo Home -sivullesi ja avaamalla Omat ryhmät -vimpaimen.

Klikkaa ensin ryhmän kohdalla olevaa vihreää ruksia ja valitse "Lisää suosikiksi". Suosikkiryhmäsi kohdalla näkyy jatkossa sydän.

Kuka on kukin ryhmässäni?

Ryhmässä voi olla kolmentasoisia jäseniä: Perustaja, Ylläpitäjä ja Jäsen. Perustajana päätät ryhmään kuuluvista jäsenistä ja heidän oikeuksistaan. Ylläpitäjänä sinulla on enemmän oikeuksia ryhmässä kuin tavallisella jäsenellä.

Perustajana voit päättää ryhmän nimestä, kuvauksesta, tyypistä ja ryhmätunnuksesta. Perustajana voit myös valita ryhmän jäsenet, antaa jäsenille ylläpito-oikeuksia, poistaa ryhmästä jäseniä tai lopettaa koko ryhmän.

Kun olet ryhmän perustaja, sinua ei voida poistaa ryhmästä eikä ryhmäoikeuksiasi voida muuttaa. Jäsenlistalla Perustajan tunnus on kultainen tähti.

Ylläpitäjänä voit muokata ryhmän sivua, muuttaa ryhmän nimeä, kuvausta ja tunnusta, hyväksyä ja hylätä liittymispyyntöjä, poistaa ryhmästä jäseniä, antaa ylläpito-oikeuksia ja muuttaa vieraskirjan tyyppiä. Jäsenlistalla Ylläpitäjän tunnus on hopeinen tähti.

Jäsenenä saat hahmosi tietoihin ryhmätunnuksen ja voit kirjoittaa ryhmän vieraskirjaan. Jotta voit muokata ryhmän sivua, sinulle tulee olla Ylläpitäjä-oikeudet.

Voit nähdä Omat ryhmät -vimpaimesta sekä ryhmän sivuilla olevasta Jäsenlistasta, minkätasoinen kukin jäsen on.

Miten ryhmän sivu toimii?

Ryhmän sivu toimii kuten tavalliset Habbo Home-sivutkin. Ryhmän Ylläpitäjät voivat laittaa ryhmän sivulle omia tarrojaan ja muistilappujaan. Tavalliset jäsenet voivat kirjoittaa ryhmän vieraskirjaan.

Mitä ryhmän sivulla on automaattisesti?

Ryhmän sivulla on automaattisesti vimpain, joka näyttää kaikki ryhmään kuuluvat jäsenet sekä Vieraskirja, joka voi olla joko kaikille avoin tai vain jäsenille varattu.

Jos ryhmän vieraskirja on kaikille avoin, siihen voi kuka vain kirjoittaa viestejä. Jos se on rajoitettu ryhmän jäsenille, silloin siihen voi kirjoittaa vain jäsenet.

Miten teen ryhmätunnuksen?

Voit perustajana luoda ryhmällesi oman ryhmätunnuksen klikkaamalla "Luo ryhmätunnus" -nappia. Voit muokata ryhmätunnusta vielä myöhemmin.

Ryhmätunnus näkyy hotellissa ja Habbo Home -sivullasi hahmosi tiedoissa.

Jos kuulun moniin ryhmiin, mikä ryhmätunnus näkyy hahmoni tiedoissa?

Hahmosi tiedoissa näkyy aina suosikiksi valitsemasi ryhmän tunnus. Voit valita suosikkiryhmän Omat ryhmät-vimpaimestasi.

Mikä on Ryhmä-vimpain?

Habbo Home -sivullasi olevasta Ryhmä-vimpaimesta voit nähdä, mihin kaikkiin ryhmiin kuulut. Ryhmä-vimpaimella voit myös määrittää, mikä ryhmistä on suosikkiryhmäsi.

Miten ryhmän voi poistaa?

Vain ryhmän perustaja voi poistaa ryhmän klikkaamalla ryhmän tiedoissa "Poista ryhmä" -nappia.

Miten voin löytää kaverini ryhmän?

Voit löytää kaverisi ryhmän klikkaamalla hotellin sisällä hänen hahmon tiedoissaan olevaa ryhmätunnusta.

Klikkaamalla sitä näytöllesi aukeaa ruutu, jossa näkyy ryhmän nimi, kuvaus, hahmon asema ryhmässä sekä linkki ryhmän sivuille.

Jos kaverisi on laittanut Habbo Home -sivulleen Omat ryhmät -vimpaimen, voit nähdä siitä kaikki ryhmät, joihin hän kuuluu. Klikkaamalla vimpaimessa olevaa ryhmän sivua siirryt sen sivulle.

Kauanko ryhmä on voimassa?

Ryhmä on voimassa siihen asti, kunnes ryhmän Perustaja poistaa sen.

Kuinka monta jäsentä ryhmässä voi olla?

Ryhmässä voi olla korkeintaan 1 500 jäsentä.

Kuinka moneen ryhmään voin kuulua?

Voit kuulua korkeintaan 50 eri ryhmään.

Miten voit nimetä ryhmäsivun linkin?

Voit nimetä ryhmäsivun linkin menemällä muokkaamaan ryhmän tietoja. Huom! Voit nimetä ryhmäsivun linkin vain kerran.

Esimerkki: Habbo Staffien ryhmäsivun linkki oli alkujaan http://www.habbo.fi/groups/1/id. Nimesimme sen nyt tähän muotoon: http://www.habbo.fi/groups/staffit

Miten voi lisätä ryhmälle tagin?

Voit lisätä ryhmälle tagin eli kuvaavan avainsanan menemällä ryhmän sivulle. Ryhmän esittelyvimpaimessa näkyy tyhjä kenttä, johon voit lisätä tagin. Jos esimerkiksi ryhmäsi on Ari Koivusen faniryhmä, voit lisätä tagiksi Ari Koivunen.

Miten voi etsiä ryhmän jäseniä?

Voit etsiä ryhmän jäseniä ryhmän sivuilla olevasta jäsenet-vimpaimesta "Etsi"-toiminnolla. Kirjoita etsintäkenttään hahmon nimi ja klikkaa "Etsi".

Mainos


Mainos