Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Habbo

1,340 vierasta Et ole kirjautunut sisään.

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai luo oma hahmo.

Avataksesi Habbo-kukkarosi kirjaudu sisään

Nähdäksesi klubitietosi kirjaudu sisään

Mainos: Habbo Clubin jäsenenä saat hienoja etuja ja oikeuksia.

Habbo Club

Yhteisö » Habbolaari » Habbo-ryhmä esittäytyy
Habbo-ryhmä esittäytyy

Kuinka luon oman ryhmän?Habbo-ryhmät -sivulla voit tutustua ohjeisiin, kuinka luoda oman ryhmän tai liittyä valmiiseen ryhmään.

Arkisto

Aikaisempia Habbo-ryhmien esittelyitä voit lukea arkistosta


Habbo-ryhmä esittäytyy: Discohileet

Discohileet-ryhmä on tarkoitettu kaikille hahmoille, jotka pitävät tanssimisesta, discomusiikista ja kunnon bilettämisestä.

Ryhmän jäseniä on noin 30-40. Omistaja ja ylläpitäjät eivät ole tutustuneet ryhmän kaikkiin jäseniin, sillä liittyminen on vapaata.

Ryhmän perusti hahmo nimeltään niko-gta ja ylläpitäjinä toimivat Dj.TemeZi, LittleBoyC ja Zanzer.

Ryhmä sai alkunsa 18.6.2007, jolloin ylläpitäjät olivat omistajan luona. He ovat läheisiä ystäviä ja tekivät ryhmän yhdessä.
Dj.TemeZi - yksi ylläpitäjistä - keksi ryhmän, mutta hänellä ei ollut varaa tehdä sitä. Hän antoi sitten tehtävän ystävälleen Niko-gta :lle, joka teki ryhmästä toden Habbossa. Ylläpitäjiä Dj.TemeZin lisäksi ovat Zanzer ja LittleBoyC. Niko-gta omistaa myös hienon discon, jonka löytää etsimällä hänen nimellään Navigaattorilla Habbossa.

Ryhmän "tukikohtana" toimii niko-gtan oma disco, jossa pidetään tapahtumat jos niitä tulee. Tosin lähiaikoina ei ole vielä suunniteltu mitään, sillä Nikon discolla ei ole mainetta vielä paljoa.

Ryhmän sivuilla ilmoitetaan luultavasti, mitä tapahtumia pidetään. Kun mainetta tulee "tukikohdalle", niin saatamme kutsua joitain "julkkiksia" (Suosittuja Habbo-hahmoja) vierailemaan siellä. Tapaamiset lukevat mahdollisesti myös tukikohtadicen kuvauksessa tai nimessä.

Vieraile Discohileet-ryhmän sivulla

Mene niko-gta:n H C D I C E-huoneeseen

Ryhmäesittelyn kirjoitti Zanzer
Mainos


Mainos