Habbo

1,340 vierasta Et ole kirjautunut sisään.

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai luo oma hahmo.

Avataksesi Habbo-kukkarosi kirjaudu sisään

Nähdäksesi klubitietosi kirjaudu sisään

Mainos: Habbo Clubin jäsenenä saat hienoja etuja ja oikeuksia.

Habbo Club

Yhteisö » Habbo eXpert
Habbo eXpert

Turvallisuusvinkki!

Kutsu aina hätätilanteessa apua moderaattorilta.

Voit lähettää avunpyynnön painamalla ruudun alareunassa olevaa sinistä kysymysmerkkiä.

Milloin Habbo X:iä haetaan?

Edellinen haku oli 16. - 26.3.

Seuraava Habbo X -haku järjestetään syyskuussa.

Kriteerit

Miten pääsee Habbo X:ksi?

1. Sinun täytyy olla käynyt Habbossa vähintään 200 kertaa.
2. Sinun täytyy olla käynyt Suomen Habbo Hotelissa vähintään 6 kuukautta.
3. Sinulla täytyy olla vähintään kaksi kalustettua huonetta.
4. Tykkäät auttaa uusia Habboja.
5. Olet kärsivällinen.
6. Sinulla ei saa olla ollut porttikieltoa viimeisen kuluneen vuoden aikana.

Arkisto

Lue aikaisemmat Habbo eXperttien kirjoittamat artikkelit täältä
 

Habbo X - aktiivisten habboilijoiden ohjelma

Habbo X:t ovat hyväntahdon lähettiläitä ja Habbon hyvin tuntevia hahmoja, joiden tehtävä on toivottaa uudet habboilijat tervetulleiksi ja auttaa heitä.

Habbo X:illä on tärkeä tehtävä. He toimivat kavereina uusille habboilijoille, juttelevat heidän kanssaan ja esittelevät Habbon tapoja. Habbo X:t myös tutustuttavat uudet Habbon käyttäjät turvallisuusohjeisiin ja habbomaiseen hauskanpitoon.

Habbo X:t eivät ole Moderaattoreita. Heillä ei ole porttikielto-oikeuksia ja he eivät näe avunpyyntöjä. Jos sinulla on vakavampia ongelmia, sinun tulee käyttää avunpyyntöä, jolla saat apua moderaattoreilta, jotka vastaavat hotellin valvonnasta tai voit myös käyttää palautelomaketta.

Tunnistat Habbo X:t hahmon tiedossa olevasta X-merkistä. Voit tavata Habbo X:ksia Hotellin aulassa.

Habbo eXperteillä on oma Habbo-ryhmänsä nimeltä Habbo X. Voit vierailla ryhmän Habbo Home -sivulla täällä. Huom! Älä lähetä turhaan jäsenpyyntöjä ryhmään, sillä Habbo eXpertiksi ei voi päästä ryhmän kautta.

Habbo eXpert Vinkki: Alt-koodien käyttöopasLue Star-Fighter:n ja Emppula:n kirjoittama artikkeli Alt-koodien käytöstä täältä

Habbo X-artikkeli suoraan X:ltä

Habbo X -projektin historiikki

Moni kyllä yleensä tietää, milloin experttejä haettiin viimeksi, mutta siitä taaksepäin oleva aina on monille täysin pimennossa. Aulassa kuulee myös silloin tällöin ties minkälaisia tarinoita hakuajoista. Tiedossa on siis valittujen experttien määrät haku haulta ja päivät, jolloin uudet expertit on julkaistu Habbon sivuilla. En tule mainitsemaan tässä artikkelissa yhtään expertin nimeä, sillä en usko kaikkien eronneiden tai erotettujen experttien haluavan heidän hahmonsa nimeään julkisuuteen.

Haku I
Ensimmäiset neljätoista Habbo experttiä valittiin 16.12.2005. Poikia ja tyttöjä oli molempia seitsemän kappaletta.

Haku II
Toisella haulla valittiin kaksikymmentäkaksi Habbo experttiä ja nimien julkaiseminen tapahtui 6.3.2006. Poikia näistä oli kaksitoista ja tyttöjä kymmenen.

Haku III
Kolmannella haulla valituksi tuli kaksikymmentäneljä experttiä, joista neljätoista oli tyttöjä ja kymmenen poikia. Nimet julkaistiin Habbon sivuilla 12.9.2006.

Haku IV
Viimeisimmällä haulla valittiin kaksitoista experttiä ja koeajan jälkeen varasijoille tuli vielä kaksi tuoretta experttiä lisää - yhteensä neljätoista. Tyttöjä ja poikia oli molempia seitsemän kappaletta. Expertit julkaistiin 29.3.2007 ja varasijalle päässeet kuukautta myöhemmin - 30.4.2007.

Moni asia on muuttunut projektin ainaka. Habbo x -projektin alettua toimi head experttinä Habbon turvallisuusvastaava -Elukka-. Nykyään hommaa hoitaa Habbon yhteisövastaava Seitikki. Moni muistaa myös, että Hotellin aula, jossa expertit pääosion auttavat Habbon käyttäjiä, on vaihtunut.

Aurinkoista loppukesää toivotellen, Emppula


Artikkelin kirjoittanut Habbo X
Emppula

Mainos


Mainos