Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Habbo

1,340 vierasta Et ole kirjautunut sisään.

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai luo oma hahmo.

Avataksesi Habbo-kukkarosi kirjaudu sisään

Nähdäksesi klubitietosi kirjaudu sisään

Mainos: Habbo Clubin jäsenenä saat hienoja etuja ja oikeuksia.

Habbo Club

Yhteisö » Habbo-fanisivut
Habbo-fanisivut

Viralliseksi?

Hotellin ylläpito valitsee sivut niiden tarjoaman sisällön perusteella.

Vinkki: Panosta sivujen ulkonäön ohella sisältöön ja muista hotellin säännöt.

Lakiasiaa

Habbo ja Habbo Hotel ovat Sulake-konsernin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Sulake-konserni ei omista tai ylläpidä yllä listattuja verkkosivustoja eivätkä ne ole osa Habbo Hoteliin tai minkään muun Sulake-konsernin ylläpitämän tai omistaman sivuston osa.

Sulake-konserniin kuuluvat yhtiöt eivät vastaa sivustojen sisällöstä eivätkä niillä esitettyjen mielipiteiden oikeellisuudesta.

Viralliset fanisivut

Viralliset Habbo-fanisivut ovat aktiivisten habbolaisten taidolla ja antaumuksella tekemiä, Habbo Hotelista ja habboilusta kertovia hyväntuulisia, tyylikkäitä ja paljon erilaista Habbo-tietoa sisältäviä sivuja.

Habbo-fanisivut ovat hotellin ylläpidon valitsemia. Voit tunnistaa hotellissa liikkuvan virallisen fanisivun ylläpitäjän hänen hahmonsa tiedoissa olevasta Official Habbo Hotel -merkistä.

Alla olevat esittelytekstit ovat fanisivujen itse laatimia. Pidä hauskaa virallisilla Habbo-fanisivuilla!

Fanisivut

www.ankkala.net

Heinäkuussa vuonna 2006 perustettu Ankkala on toiminut aktiivisesti perustamisen jälkeen. Tarjoamme kävijöille tietoa Habbo Hotellista. Ankkalasta löytyy myös grafiikkateoksia, juttuja sekä uutisia liittyen Habboon.

Sivuja päivitetään lähes päivittäin. Sivuilta löytyy myös foorumi jossa voit keskustella muiden Ankkalan kävijöiden kanssa.


www.heebu.com

Syksyllä 2006 perustetun Kuvalehti Heebun toimipiiriin kuuluvat erilaiset artikkelit, kulttuuriarvostelut kirjallisuudesta, elokuvista ja musiikista sekä myös uutisointi Habbon ajankohtaisista aiheista.

Kuvalehtenä oleminen takaa uuden materiaalin säännöllisen ilmestymisen, sillä uusi numero ilmestyy kuukausittain. Lisäksi julkaistaan special-numeroita muutaman kerran vuodessa.

Kuvalehti Heebun staffi koostuu osaavasta ja antaumuksella työhönsä paneutuvasta joukosta aktiivisia habboja. Heebu lähestyy vierailijoitaan myös erilaisin Habbo Hotelissa järjestettävin tapahtumin.

www.colacala.com

ColaCala on vuoden 2004 joulukuusta asti tarjonnut kävijöilleen tietoa pääasiassa Habbo Hotellista. Sivuilta löydät hotellissa hyödyllisiä vinkkejä, erilaisia grafiikkateoksia, sekä artikkeleita ja uutisia Habbo Hotellista.

ColaCala pyrkii tarjoamaan tietoa jokaiselle Habbolle. ColaCalan Foorumilla voit myös jutella muiden kävijöiden kanssa.


www.kuplakylpy.com

Kuplakylpy.com kullankeltaisilla väreillään tarjoaa erilaisia oppaita kävijöilleen lähinnä viitaten Habbo Hotelliin, vinkkejä joita voi hyödyntää hotellissa sekä perinteisiä kuvia, uutisia ja artikkeleita, joita pyritään päivittämään mahdollisimman usein.

Sivuilta löytyy myös foorumi, jossa voi keskustella muiden kävijöiden kanssa.

www.habbomatic.com

Habbomatic.com tarjoaa kävijöilleen mm. viimeisimmät Habbo-uutiset, ison kattauksen artikkeleita, oppaita, grafiikkaa sekä paljon muuta materiaalia. Vierailemalla Habbomaticissa aktiivisesti, olet tietoinen kaikesta mitä Habbo Hoteleissa ympäri maailman tapahtuu.

Habbomaticin uutistiimi raportoi Habbo Hotelien kuumimmista ja kohutuista uutisista nopeasti ja selkeästi. Aiheeseen liittyvillä kuvilla varustetut kirjoitukset ovat miellyttävää luettavaa. Sivulta löytyvät myös Habbon oheistuotteiden esittelyt sekä listat mm. keräilytavaroista ja Habbo Hotelin merkeistä.

Suomen suurin Habboiluun keskittyvä keskustelualue löytyy myös Habbomaticista, jolla on jo yhteensä yli 3 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.
Mainos


Mainos